2008-02-28 20:14:19• hírek • Anna Szelényi

A szerelem négy fázisa

Köztudott, hogy a férfiak nem tolongnak kinyilvánítani érzéseiket. Ennek ellenére viselkedésük és gesztusaik számos esetben elárulhatják, mit éreznek irántad.

A szerelem kezdete

Hogyan nyilvánul meg: Általában két kategória létezik: a félénk férfiak, akik, mikor szerelmesek nem találják a megfelelő szavakat és azon férfiak, akik annyit és úgy beszélnek, mintha minden dolog tudatában lennének. Ezt csakis azért, hogy lenyűgözzenek.

Mit kell észrevenned: Egy magabiztos férfit, aki minden kifogást kitalál csak azért, hogy megérinthessen. Ha mégis erőt vesz rajta a bizonytalanság, lehetséges, hogy külleme zavarja. Megfigyelheted majd, hogy mindig igazgatja magát, végigsimítja haját, vagy megnedvesíti ajkait.


Nagy szerelem

Hogyan nyilvánul meg: Ebben a fázisban, betekintést nyerhetsz saját világába. Bemutatja kedvenc időtöltéset, legyen szó szaladásról, sakkról, vagy filmekről. Már szívesebben tölti veled idejét, mint a barátokkal.

Mit kell észrevenned: Amellett, hogy egy pillantásból is képes lenne felfalni, minduntalan érzékien akar majd megérinteni. Ne lepődj meg, ha majd eltávolítja arcodból a rakoncátlan fürtöket, vagy gyengéden megsimogatja arcodat.

Fülig szerelemes

Hogyan nyilvánul meg: Azt hinnéd, hogy a legjobb szexuális élményed a kapcsolat elejére korlátozódik, de meg fogsz lepődni, mikor észreveszed majd, hogy a szeretkezés sokkal intenzívebbé válik, mikor egy férfi szerelmes. Azaz, nemcsak a szenvedély és fizikai felfedezés vágya vezérli, hanem a bizonyításé is, hogy bebizonyíthassa neked érzéseit.

Mit kell észrevenned: Habár a szexuális együttlétek egyre szenvedélyesebbek, a nyilvános érzelmi megnyilvánulások (kézfogás, csók, simogatás) csökkenni fognak. De nem kell megijedned, ez egy természetes dolog!

A nagy lépésre készen

Hogyan nyilvánul meg: Ha egy férfi teljesen biztos abban, hogy egymásnak teremtett titeket az ég, mindent meg fog tenni azért, hogy úgy érezd magad, mint egy csapatban. Te leszel az első személy, kinek véleményére kíváncsi lesz egy fontos döntés alkalmával. Ám, az is meglehet, hogy nem lesz olyannyira nyílt, mint kapcsolatotok elején, de csakis azért, mert azt hiszi, hogy már minden gondolatát ismered.

Mit kell észrevenned: Ha akaratlanul is utánozza gesztusaidat és viselkedésedet, azt jelenti, hogy nagy tervei vannak veled kapcsolatban. A köztetek lévő kapcsolat annyira erős már, hogy mozdulatai tudatlanul is a tieid kiegészítésére sietnek.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: