2014-03-11 09:58:56• hírek • Blikk.hu

Szerelme még mindig siratja Cipőt

Eltelt egy év, de az énekes édesanyja és barátnője sem dolgozta még fel, hogy Bódi László Cipő nincs többé.

- Tartom a lelket édesanyámban, aki folyamatosan sír, és Brigittában is, aki Laci halála óta még nem tette túl magát szerelme elvesztésén. A következő napokban mindannyian csendben gyászolunk - árulta el megkeresésünkre korábban Marica, a 2013. március 11-én szívelégtelenségben elhunyt énekes húga, aki ma biztosan ki fog menni a síremlékhez a kistarcsai temetőbe.

Ha elég erősnek érzi magát, elképzelhető, hogy Brigitta is elkíséri, hiszen a temetésre is kiment tavaly március 22-én, de számára ez különösen megrázó, hiszen tavaly február 15-én Cipő nála volt, amikor a szíve megállt. Ő hívta ki hozzá a mentőt, de Brigitta továbbra sem akar a nyilvánosság előtt beszélni kettejük kapcsolatáról.

Információnk szerint, nem a kétgyermekes anyuka volt a fő ok, amiért Cipő házassága már nem működött, de megértette, hogy az énekes nem akar elválni Zsuzsától, két kiskorú lányának édesanyjától. Brigitta és Cipő sokáig titkolták kapcsolatukat, de 2011-től már vállalták szerelmüket, Cipő kisvárdai iskolájának 100. születésnapjára is együtt mentek el.

Nagyon is érthető, hogy Brigitta végigsírta a temetést, de az is sokatmondó, hogy a nő is kerüli a kapcsolatot a Republic zenekar tagjaival, akárcsak Cipő húga és édesanyja. Ők egymást támogatják a gyászban.

Nem titok, hogy a zenekar és Cipő családja között feszültség van. Valószínűleg emiatt a dobos Nagy László Attila, a basszista Boros Csaba, a szólógitáros Patay Tamás, az együttesből kilépett Tóth Zoltán utódja, Halász Gábor nem megy ma a temetőbe.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: