2014-01-13 13:37:00• hírek • (x)

Szerelem és karnevál Velencében

Utazz a szerelmesek napjára vagy a világhírű karnevál nyitóhétvégéjére a Challenge Travellel.

Lepd meg szerelmedet Valentin-nap alkalmából egy velencei kirándulással, vagy látogassatok el a messze-földön híres karnevál nyitóhétvégéjére! A Challenge Travel segít nektek, hogy eljussatok a lagúnák romantikus városába! Az utazási iroda ugyanis két háromnapos kirándulást is szervez oda: az első csoport február 13-én indul Olaszország felé, a második velencei látogatás pedig február 20-án indul.

Mindkét kirándulás néhány napja alatt megnézheted a Szent Márk teret, meglátogathatod a híres bazilikát és sóhajtozhatsz kedveseddel a sóhajok hídján. Romantikus séták, hajózás, kisebb szigetek meglátogatása szerepel még a programban, kávézás és séta a karneváli hangulatban vagy éppen az álarcosok forgatagában. Az utazáson részt vevők ellátogatnak majd a Miramare kastélyhoz is, amelyben annak idején Sissy királynő is többször megfordult.

A kirándulás teljes progjamjáért keresd fel a Challende Travel honlapját!

A kiránduláson való részvétel egy személy számára 149 euróba kerül. A részvételi díj tartalmazza: utazás autóbusszal Szatmárról, pályadíjak, parkolások, 2 éjszaka szállás reggelivel Lido di Jesoloban 2 és 3 ágyas elhelyezéssel, idegenvezetés.

További információkért érdemes felkeresni a Challende Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: