2010-03-24 16:05:52• hírek • Szatmár.ro

Szerdától műkorcsolya vb az MTV műsorán

A torinói Műkorcsolya- és Jégtánc világbajnokság minden jelentős eseményéről beszámol szerdától az MTV. A szombati szabadprogramot a visszavonuló Sebestyén Júliával és a vasárnapi gálát élőben, Zelinka Ildikó és Engi Klára kommentálásával követhetik az m1 nézői.

Utoljára szurkolhatnak Sebestyén Júliának a március 23-án, kedden kezdődő torinói Műkorcsolya- és Jégtánc világbajnokság nézői. A visszavonuló klasszis utolsó szombati világversenyét, valamint a vasárnapi gálát élőben közvetíti a Magyar Televízió, de szerdától az olaszországi vb minden jelentős eseményéről részletesen beszámol az m1 a hétköznap este fél 10-kor kezdődő adásaiban.

Az első három napon este fél 10-től hosszabb közvetítést láthatnak az m1 nézői a világ legjobb műkorcsolyázóinak idei torinói seregszemléjéről, a párosok, a férfiak és a jégtáncosok küzdelmeiről. Szerdán még nem, de csütörtökön már van kiért izgulni, hiszen a férfiak között indul Vardanjan Tigran, a pénteki jégtánc szabadprogramjában pedig az olimpiai 13. helyezett Hoffmann Nóra - Zavozin Makszim páros küzd ismét a jó eredményért.


Az m1-en közvetítik a világbajnokságot
Az m1-en közvetítik a világbajnokságot


Szombat délután a női szabadprogramban utoljára szerepel világversenyen az Európa-bajnok Sebestyén Júlia, ezt az eseményt élőben láthatják az m1 nézői. Vasárnap pedig a legjobbak gálakűrjeit kísérhetik figyelemmel a nézők, ismét élőben.

A torinói Műkorcsolya- és Jégtánc világbajnokság közvetítéseit ezúttal is Zelinka Ildikó és az egykori kiváló jégtáncos Engi Klára kommentálásával követhetik a Magyar Televízió nézői.

Közvetítések a torinói Műkorcsolya- és Jégtánc világbajnokságról az m1 műsorán:

2010. március 24-28.

március 24., szerda 22.34 - 00.04 Páros szabad program
március 25., csütörtök 22.32 - 00.32 Férfi szabad program
március 26., péntek 22.32 - 00.17 Jégtánc szabad program
március 27., szombat 15.00 - 18.00 Női szabad program (élő)
március 28., vasárnap 15.30-18.00 Gála (élő)
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: