2019-04-09 13:46:39• hírek • közlemény

Szerdán újra színpadon a Burundanga

Szerdán, április 10-én 19 órától az Ács Alajos Stúdióteremben újra látható a Harag György Társulat és a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház koprodukciójában létrejött fergeteges vígjáték, a Burundanga, avagy a maszk, a baszk meg a cucc.

Két egyetemista lány, egy informatikus, egy baszk, egy nem várt terhesség, egy elfeledett nagytőkés nagybácsi, némi elrontott szardellaszósz és egy nemzetközi terrorszervezet. Valaki igazságszérumot itat barátjával, csakhogy az igazságra már nincs felkészülve. Az előadás rendezője Csábi Anna, szereplői pedig Csata Zsolt, Keresztes Ágnes, Lőrincz Rita, Orbán Zsolt és Rappert-Vencz Gábor.


Az előadásra jegyek kaphatók az Északi Színház jegyirodájában, minden hétköznap 10 és 17 óra között, valamint az előadás előtt egy órával, illetve online a biletmaster.ro internetes jegyértékesítő rendszerben. További tájékoztatásért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mail címen lehet érdeklődni.
 

A szatmárnémeti előadást követően csütörtökön, április 11-én 19.30 órától a budapesti Thália Színház Arizona stúdiójában, a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjének műsorán lesz látható a nagy sikerű vígjáték.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: