2013-12-03 17:47:19• hírek • Kocsis Zoltán

Szerdán nyitja kapuit Szatmárnémetiben az Auchan

December 4-én, szerdán 10.00 órai kezdettel nyitja meg kapuit a vásárlóközönség előtt Szatmárnémeti legújabb hipermarketje, az Auchan. A francia üzletlánc a Real helyét vásárolta fel és 6.200 négyzetméteres területen várja majd vásárlóit.

Az Auchan összesen húsz Real üzletet vásárolt fel Romániában, köztük a szatmárnémetit. Céljuk, hogy egy év alatt az összeset átalakítsák. Szatmárnémetiben az első között alakították ki az új üzletet - 18 nap alatt -, amely összességében a 18. az országban. Az új hipermarket 08.00-22.00 órák között közel 35.000 termékkel várja majd vásárlóit. A szatmárnémeti üzlet specialitása egy kizárólag magyarországi termékeket tartalmazó sarok.

Amint Bíró Gáspár regionális igazgató elmondta, az Auchan átvette a Real valamennyi alkalmazottját és a személyzetet további közel 140 fővel egészítették ki - ezzel az alkalmazottak száma megközelíti a háromszázat. Valamelyest növelték az üzlet alapterületét is, és Bíró elmondta: ha számukra jól alakulnak a dolgok, akkor további ezer négyzetméterrel bővíthetik a hipermarketet.

Az Lille-ben székelő Auchan a világ 10. legnagyobb üzletlánca. Jelen pillanatban 13 országban van jelen és több mint 287.000 alkalmazottat foglalkoztat. A tavalyi évben 2,2 milliárd vásárlót szolgált ki és 60,2 milliárd eurós forgalma volt. Romániában 2006 óta van jelen, 32 üzletet működtet és közel tízezer alkalmazottat foglalkoztat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: