2009-12-04 16:48:46• hírek • Parajdi Andrea

Szerdán már lehet korcsolyázni

Szerdán nyílik és egészen februárig áll majd a korcsolyázás szerelmeseinek a rendelkezésére a Real hipermarket parkolójában egy 25x14 méteres jégkorcsolyapálya. A szolgáltatást azok is igénybe vehetik, akik saját korcsolyával nem rendelkeznek, a helyszínen ugyanis azt is lehet majd bérelni.

A korábbi tervek szerint egy műkorcsolyapályát állított volna fel Szatmárnémetibe egy érdekelt vállalkozó, aki akár a nyári hónapokban is működtette volna szolgáltatását, így míg egyesek valahol strandoltak volna, addig mások fürdőruhában korcsolyázhattak volna a hipermarket parkolójában. A vállalkozó a hetek folyamán szép lassan ködbe veszett így a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal új vállalat után kellett nézzen. Került is egy másik cég, amely a mű helyett egyenesen egy jégkorcsolyapálya kiépítésére vállalkozott.

A pálya alapjainak elhelyezése a napokban kezdődött el, és mint megtudtuk jövő hét elejére el is készül. A korcsolyázás kedvelői december 9-én, szerdán már kilátogathatnak a Real parkolójában és akár késő estig is róhatják a köröket. A jégfelületet minden este karbantartják majd, hogy a korcsolyázók minél kellemesebb élménynek lehessenek részesei.

Akinek nincsen saját korcsolyája a helyszínen akár bérelhet is, a cég mintegy 100 különböző méretű korcsolyával várja az érdeklődőket. A korcsolyázóknak óradíjat kell fizetniük, azonban a helyszínen dolgozott alkalmazottaktól nem sikerült megtudtunk mennyibe fog kerülni a pálya használata. Mint tudomásunkra jutott, ugyanez a vállalat tavaly télen Máramarosszigeten működtetett egy korcsolyapályát, ám bíznak benne, hogy a szolgáltatásra itt Szatmárnémetiben jóval nagyobb igény lesz.


Készül a jégkorcsolyapálya a Real hipermarket parkolójában.
Készül a jégkorcsolyapálya a Real hipermarket parkolójában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: