2018-09-04 08:51:00• hírek • Bede Emőke

Szerdán kezdődik a Shopping City bejáratának építése

Augusztus 31-én a polgármesteri hivatal közlekedési bizottsága jóváhagyta a Károlyi útra, a Shopping City bejáratához tervezett körforgalom építkezési engedélyét, a munkálatok pedig nem is váratnak sokat magukra, szerdán ugyanis első lépésként megkezdik a bejárat megépítését.

Maga a körforgalom kivitelezése szeptember 12. és október 8. között zajlik, a beruházás teljes költségeit a NEPI Rockcastle Csoport fedezi. A bizottság továbbá jóváhagyta a pláza szomszédságában található két utca, a Digului (Árkász) és Dunării (Hóstánc) korszerűsítési terveit, mely már hamarabb, szeptember 3.és 24. közötti periódusban fog felújítani a NEPI Rockcastle Csoport. Az említett időszakban a két utca zárva lesz, azonban nem csak az autósoknak kell fokozott figyelemmel közlekedniük az érintett területen.
 

A gyalogosokat arra kérik, hogy az említett időszakban a Károlyi út 14-es lakónegyedbeli oldalát használják, ugyanis a Shopping City bejáratának építése miatt lezárják a MOL benzínkút és Dunării utca közötti járdaszakaszt. A megyei autóbuszjáratok megállóit megszüntetik erre az időszakra, a helyi járatok pedig a Kaufland előtti megállóban veszik fel az utasokat -közölte hivatalos oldalán a polgármesteri hivatal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: