2017-05-03 13:16:50• hírek • Kocsis Zoltán

Szerdán és csütörtökön folytatódnak a körzeti tisztújító gyűlések

Május harmadikán és negyedikén, azaz szerdán és csütörtökön folytatódnak a Szatmárnémeti RMDSZ körzeti közgyűlései.

A folyamat április második felében kezdődött, eddig három körzetben tartották meg a közgyűléseket: a 6-os (a 15-ös és 16-os lakónegyed), a 3-as (Batizi és Udvari út környéke) és a 7-es körzetben.

Május 3-án, szerdán 17.00 órára a 2-es körzet, azaz a Kispiac és környéke, valamint a Szolidaritás és a Május 14 lakónegyed RMDSZ-szimpatizánsait várják az Evangelikus Imaházba.

Másnap, május 4-én, csütörtökön a 4-es körzet, (Tisztviselőtelep és Szigetlanka) és 8-as körzet (Ócskasor és környéke, Honvéd utca és környéke, Tiszaújlaki út és környéke) lakóit várják a szigetlankai református templomba.

Ezt követően már csak az 1-es (Soarelui, 17-es, Kárpátok I és II lakónegyedek) és 5-ös körzet (14-es lakótelep, Zsadányi út és környéke) maradt hátra: az itt lakókat május 12-én, pénteken várják a kültelki református templomba 17.00 órára.

Az eddigi találkozók osztatlan sikert arattak, hisz a körzeti gyűlések lakossági fórummá alakultak át, melyek során Kereskényi Gábor polgármester, Maskulik Csaba városmenedzser, a városi tanácsosok és a parlamenti csoport tagjai válaszoltak minden feltett kérdésre.

A Szatmárnémeti RMDSZ elnöksége szeretettel vár minden körzeti tagot és érdeklődőt a körzeti gyűlésekre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: