2012-11-13 17:50:59• hírek • Szatmár.ro

Szerdán Montpellierben játszanak a kosaras lányok

Oroszországban vereséget szenvedtek a lányok
Oroszországban vereséget szenvedtek a lányok

A csoportmeccseken eddig veretlen Montpellier otthonában lépnek pályára Fleseriu lányai.

Újabb megmérettetés vár a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatára a FIBA Európa Kupa csoportkörében. A lányok az eddig veretlen Montpellier otthonában lépnek pályára, az eddigi eredményeket nézve kevés győzelmi eséllyel. A lányok Budapesten szálltak repülőre, Lyonban landoltak, ahonnan még 250 kilométert buszoztak, hogy eljussanak a végcélhoz.

Mivel a sorozatban csak két Európán kívüli kosaras játszhat, így Lucas és Drye itthon maradt, Fleseriu pedig tíz lánnyal utazott el Franciaországba. Az edzőnek sajnos nélkülöznie kell Paraut is, aki sérülése miatt nem tarthatott a csapattal. A mérkőzés egyébként Romániai idő szerint szerdán 21 órakor veszi kezdetét.

Az esélyeket mérlegelve: a Montpellier a találkozó toronymagas esélyese, de nem csak ezért, mert szatmárnémetiben is sikerült nyernie a 77:67 arányban. A franciák a Vologdát és a Gentoftét is megverték, így vesztett pont nélkül állnak a csoport első helyén. A szatmáriak a csoport harmadik helyén állnak, köszönhetően a Dániában aratott győzelemnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: