2012-03-09 10:55:59• hírek • Szatmár.ro

Szerda esti beszélgetések az RMDSZ-nél

Március 21-én a megszokott 17 órai időponttól kerül megrendezésre a következő beszélgetés az egészségügy kapcsán.

A közelgő ünnepet megelőző kokárda készítésre való tekintettel március 14-én elmarad a hagyományos „Szerda esti beszélgetések" esemény az RMDSZ szatmárnémeti székházában, s helyette március 21-én a megszokott 17 órai időponttól kerül megrendezésre. Ugyanígy egy héttel eltolódik a nagykárolyi időpont is, amelyre március 28-án szintén 17 órától kerül sor az RMDSZ nagykárolyi székházában. A téma ezúttal is az egészségügy, s annak egy igen érdekes szegmense.

A mostani előadók és egyben beszélgetőpartnerek egyike a sürgősségi betegellátó osztály szakorvosa, míg a másikuk a mentőszolgálatnál dolgozik. A két terület szorosan összefonódott egymással, hiszen ha valaki hívja a mentőt, akkor az a sürgősségre szállítja be a beteget. Mivel a mentőszolgálatnál nem minden mentőre jut szakorvos, ezért tudnunk kell, hogy milyen esetben szabad és mikor nem igénybe venni a szolgáltatásukat.

Megtörténhet ugyanis, hogy amiatt, akinek kevésbé sürgős az esete, valaki életveszélybe kerül. A megszokott interaktív módon választ kaphatnak minden olyan kérdésükre, amely eddig megválaszolatlan volt akár a mentőszolgálat, akár a sürgősségi ellátással kapcsolatban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: