2017-02-03 15:47:58• hírek • Kocsis Zoltán

Szerb és ciprusi ellenfelek az Oli további programjában

Amikor egy héttel ezelőtt elutazott az Olimpia Ciprusra, a vezetők három lekötött felkészülési meccsről tudtak beszámolni. A kör egy hét elteltével újabb két névvel bővült.

Elutazáskor az volt biztos, hogy a kék-sárgák összecsapnak a ciprusi harmadik osztályban szereplő Digenisz Ipszonasszal, a szerb Crvena Zvezdával, valamint az orosz Szpartak Moszkva második csapatával. Karda Attila klubelnök tájékoztatása szerint ezen kívül a ciprusi Otellosz Atienu valamint a szerb Csukaricski ellen meccsel még az Olimpia.

Az Otellosz Atienu a ciprusi második osztály tabellájának a hatodik helyén áll jelenleg. Az argentin, spanyol, paraguayi és grúz légiósokat a soraiban tudó gárda legutóbbi két bajnokiját megnyerte, az Olimpia-meccs előtt szombaton lép pályára a bajnokságban. A szatmáriak elleni mérkőzés időpontja február 7-e, kedd, kezdési időpont 15.30.

Három nappal később a szerb élvonal jelenlegi 12. helyezettje, a Csukaricski lesz az Olimpia ellenfele. A csapat neve onnan lehet ismerős, hogy az ősszel a Videoton 3-1-es összesítéssel búcsúztatta az Európa Liga 2. selejtezőkörében.

Amint arról beszámoltunk, az Olimpia kedden gól nélküli döntetlent játszott a Digenisz Ipszonasszal és 1-0-ra kikapott csütörtökön a Crvena Zvezdától. Legközelebb szombaton, 14.00 órakor a Szpartak Moszkva második csapata ellen lép pályára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: