2008-10-21 18:16:13• hírek • Szatmar.ro

Szépüljön az Aphrodité Szépségszalonban

Az Aphrodité Szépségszalon közel egy éve áll a szépülni vágyó nők és férfiak rendelkezésére. Vendégeinek professzionális szolgáltatásokat kínál elegáns és modern környezetben.

A mai gyorsan változó világban, nem csupán a nőknek kell nagy hangsúlyt fektetniük az ápolt külsőre és a feddhetetlen kinézetre, hiszen a férfiaknak is egyre inkább meg kell felelniük hölgytársaik elvárásainak. Az Aphrodité Szépségszalon külön részlegen fogadja a női és férfi barnulni illetve szaunázni vágyó vendégeit, és szolgáltatásait nemtől függetlenül a szépségápolás minden területére kiterjesztette.

Az Aphrodité Szépségszalon szakértelemmel rendelkező munkatársai segítséget nyújtanak, személyre szabott szépségápolási csomagok összeállításában, amelyek a legmegfelelőbb kezeléseket tartalmazzák a fiatal és idősebb korosztályok számára. Az Aphroditéban kizárólag professzionális termékekkel dolgoznak, a L'oreal, OPI és a De Noyle's kozmetikumait használják, ám a világhírű márkák ellenére szolgáltatásaikat elérhető áron kínálják vendégeiknek, s ajándékutalványaikkal rendszeresen kedvezményeket is biztosítanak. Ha örömet akar szerezni párjának, azonban úgy érzi kifogyott a meglepetésötletekből vásároljon ajándékutalványt az Aphroditéban, amelyet kedvese igénye szerint használhat fel. A különleges ajándékot az év bármely napján beszerezheti.

Az Aphrodité Szépségszalon Szatmárnémetiben egyedüliként kínál SPA kezeléseket, amelyek a vendégek számára egy sokkal kényeztetőbb élményt biztosítanak, valamint hatékonyabban fejtik ki hatásukat. Lehetőség van SPA manikűr és pedikűr készítésére, illetve SPA, csoki, alga, vagy zöld tea test- és arc- pakolásra is. Az Aphrodité Szépségszalon kozmetikai részlegén az arc és testkezelés mellett, tűvel történő végleges szőrtelenítést is végeznek.

Az Aphrodité Szépségszalon a hagyományos szoláriumgép mellett infraszoláriummal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a bőr napbarnított színének hosszabb távú megőrzését. A szalonban lévő infraszauna pedig sokkal jobban kíméli a szervezetet a hagyományos finn szaunagépekhez képest.

Az Aphrodité szépségszalon fodrászati részlegén is professzionális és hajkímélő módszerekkel dolgoznak. A vendégek igényeinek megfelelő esztétikus frizurák elkészítése mellett, az egészséges haj megőrzésére is gondot fordítanak. Ezért például a hagyományos hajegyenesítő gépek mellett, a L'oreal által kifejlesztett X-tenso hajegyenesítő módszert alkalmazzák a hajhullámok tartós kisimítására.

Az Aphrodité Szépségszalon hétfőtől péntekig 10-20 óra között, szombaton 9-től 15 óráig a Cornivilor utca 5 szám alatt egy kellemes, modern környezetben várja a szépülni vágyó férfiakat és nőket. Bejelentkezni a szalonban, és a 0752157070-es, vagy a 0361416841-es telefonszámokon lehet, illetve hamarosan interneten is.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: