2010-11-29 12:43:02• hírek • (X)

Szépüljön a Jazmin Vital Centerben!

A Jazmin Vital Center a minőségi szépségápolásra specializálódott, úgy, hogy mindenki igényeit és elvárásait kielégítse.  A szépségszalonban fodrászat, kozmetikai szolgáltatások és manikűr várja a szépülni vágyó vendégeket.

A magabiztos, szép külső elengedhetetlen része az, hogy megfelelően ápoljuk hajunkat, bőrünket és körmeinket. Ha a város zajától távol, de mégis könnyen elérhető helyen szeretne megszépülni, akkor térjen be a Jazmin Vital Centerbe, a Basarabiei utca 4. szám alá. A  szépségszalon minőségi szolgáltatást nyújt elérhető áron, mindazoknak, akik fontosnak tartják az ápolt külsőt. 

Kellemes környezetben profi szakemberek várják a vendégeket, legyen szó hajvágásról, hajfestésről, manikűrről, vagy egyébb szépítkezésről. A minőségi szépségápolásra specializálódott szalon a legmodernebb technológiával van felszerelve, és professzionális hajápolási és kozmetikai termékekkel várja vendégeit.



A Jazmin Vital Center fodrászati szolgáltatására jellemző a pontos hajvágási technikák alkalmazása, mely az új trenden kívül a vendég igényein alapul. A klasszikus hajfestésen túl, a különböző melírozási technikákkal készülnek a divatos frizurák, úgy, hogy az a  vendég hajának szépségével és egészségével teljes összhangban áll.  A szakképzett fodrásznő a tökéletes eredmény eléréséhez a Joico professzionális hajápoló és hajszínező termékcsaládot használja. Ha alkalmi frizurára vágyik, vagy csak egyszerűen felfrissítené hajkoronáját, akkor keresse fel Nagy Claudia fodrásznőt, a 0740-266-665-ös telefonszámon.



A kozmetikai kezelések hangulata meghitt, a vendégek teljes ellazulását, szépülést szolgálják, és az aktuális bőrápolási lehetőség teljes skáláját nyújtja. A kezelésekhez a kiváló minőségű Ilcsi termékcsaládot alkalmazzák, mely minden bőrtípusra a megfelelő kezelést biztosítja.

A kozmetikai szolgáltatások körébe tartoznak a különböző arctisztító kezelések, például ránctalanító kollagén kezelések, és az aranypakolás. Továbbá szemöldök igazítás és festés, szőrtelenítés, fájdalomcsillapítós gyanta, valamint hétköznapi és alkalmi sminkek elkészítése.  Újdonságnak számít a kozmetikai tetoválás - a szem- és szájkontúr - melyet csak négy évente szükséges felújítani. Ha a Vital Centel kozmetikai szolgáltatásait szeretné igénybe venni, akkor hívja  Bauman Tímeát a 0740-788-506-os telefonszámon.



A kéz és a körmöm nagyon sokat elárulnak rólunk, ápoltságunkról és ráadásul állandóan szem előtt vannak. Mivel különböző tisztítószereknek és az időjárás viszontagságainak is folyamatosan ki vannak téve, elég ok arra, hogy különös figyelmet fordítsunk rájuk.

Hogy miért érdemes műkörömmel élni? A válasz egyértelmű: mert a műköröm megszépít. Egy nő külsejének - csakúgy, mint az ápolt szép haj - meghatározó része a szép köröm is. A műkörömkészítés eredeti célja, hogy a saját körmöket megerősítsük, meghosszabbítsuk, de a fő célja, hogy megszépítsük. Az esztétikus és jól elkészített műköröm a saját köröm természetes térbeli meghosszabbításaként készül. Az avatatlan szemek nem tudják megállapítani meddig tart a saját köröm, honnan kezdődik a műköröm, csak azt látják, hogy egy nagyon szép, hosszú köröm díszíti a hölgy kecses kezét. A tévhittel ellentétben, a szakszerűen elkészített műköröm nem károsítja a körmöt. Ezért fontos, hogy gyakorlott szakemberhez forduljunk, mivel a nem megfelelően kezelt körmök könnyen begombásodhatnak.

A Jazmin Vital Centerbe Butka Boglárka szeretettel vár mindenkit, aki ápolt kezekre vágyik, legyen szó hagyományos manikűrről, vagy a manapság oly divatos műkörmökről. A legújabb díszítési technikák alkalmazásával elegáns, szép és ápolt köröm lesz a végeredmény.

Szolgáltatások: klasszikus manikűr és lakkozás, műköröm építés színes zselék, csillanok, kagylóőrlemények, szárított és porcelán virágok, matricák, kövek akrilfestés, lakkminták óriási palettájának és a legújabb díszítési technikák alkalmazásával, körömerősítés flexibilis zselével, kézápoló paraffinos kezelés. A bejelentkezéshez tárcsázza a 0741-640-396-os telefonszámot.

Keresse fel az Ön igényeinek megfelelő szakembert, a már említett telefonszámokon, és bizonyosodjon meg Ön is a Jazmin Vital Center minőségi szolgáltatásairól!


Tekintse meg képgalériánkat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: