2012-06-08 14:39:31• hírek • Szatmár.ro

Szépülj és készülj a nyárra a PrimaGymmel!

Hozd magad formába, hogy ne kelljen takargatnod alakodat a nyár folyamán! A szatmárnémeti PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitness Központ kifogyhatatlan akciókkal vár a nyári hónapokban is.

Az egészségmegőrző központ csapata júniustól különféle akciókkal kedveskedik vendégeinek. Mindazok, akik ebben a hónapban váltanak bármilyen - Aerobic, vagy Fitnesz-bérletet, azok ingyenesen részt vehetnek két Spinning edzésen. A Spinning Szatmár megyében egyedülálló kerékpáros mozgásforma, mellyel nemcsak zsírt égethetsz, hanem izmos lábakat alakíthatsz ki.

Tökéletes alakot formálhatsz úgy, hogy izomtömeget egyáltalán nem növelsz, csak erősíted azt. Ráadásul az izzadás folyamata is intenzívvé válik, ami köztudottan a legjobb méregtelenítő módszer és jótékony hatással van a szervezetre.

A kedvezmények mellett, a PrimaGym elindította legújabb játékát is, az Egészségpercet. A csapat Facebook oldalán nap mint nap egy perces - étkezési és mozgásforma - tippek várják a látogatókat. Amennyiben hasznosnak tartod a tippeket lájkold és oszd meg barátaid, ismerőseid között. A lájkolók között minden hét vasárnapján egy négy órás bérletet sorsolnak ki.
Kattints ide és lájkolj!


Válaszd az egészséget, válaszd a PrimaGymet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: