2009-09-28 11:14:52• hírek • Szatmár.ro

Szépülési akció az Aphroditében

Az Aphrodité Szépségszalon és a Szatmár.ro közös nyereményjátékot hirdet, amely során egy héten keresztül a legkülönfélébb ajándékokkal lepjük meg olvasóinkat.

A játék két héten keresztül zajlik. Az első szakasz szeptember 28-tól október kilencedikéig, péntekig tart. Ennek során felteszünk egy kérdést olvasóinknak, amelyre egy héten keresztül várjuk a válaszokat.

A nyereményjáték második szakaszában, a jövő hét folyamán öt napon keresztül hétfőtől péntekig minden nap egy kedves olvasónknak az Aphrodité Szépségszalon által felajánlott szolgáltatást sorsolunk ki. Az első kedves nyertesünk szauna utalványt nyer, a második sorsoláson egy szolárium utalványt ajándékozunk a szerencsésnek, a harmadik nap nyertese a frizuráját változtathatja meg a szalonban.

A negyedik napon egy kozmetikai, az ötödiken pedig egy manikűr kezelést osztunk szét az aznapi nyertesek között. Mindegyik megnyerhető szolgáltatás 30 lej értékű.

A kérdés, amelyre egy héten keresztül várjuk olvasóink megfejtéseit a következő: Milyen professzionális kozmetikai márkákkal dolgoznak az Aphrodité Szépségszalonban?

Segítséget a következő link alatti cikkre kattintva kaphatnak a játékban résztvevők. A megfejtéseket október kilencedikéig a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk, a levélben kérjük feltüntetni a játékos nevét és telefonszámát, a nyerteseket pedig telefonon keresztül fogjuk értesíteni a következő hét folyamán.

Legyen Ön is azon öt szerencsés olvasónk között, akik az ősz folyamán az Aphrodité Szalon szakemberei kényeztetnek.Öt szerencsés olvasónk részesülhet az Aphrodité Szalon szakembereinek kényeztetésében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: