2009-09-28 11:14:52• hírek • Szatmár.ro

Szépülési akció az Aphroditében

Az Aphrodité Szépségszalon és a Szatmár.ro közös nyereményjátékot hirdet, amely során egy héten keresztül a legkülönfélébb ajándékokkal lepjük meg olvasóinkat.

A játék két héten keresztül zajlik. Az első szakasz szeptember 28-tól október kilencedikéig, péntekig tart. Ennek során felteszünk egy kérdést olvasóinknak, amelyre egy héten keresztül várjuk a válaszokat.

A nyereményjáték második szakaszában, a jövő hét folyamán öt napon keresztül hétfőtől péntekig minden nap egy kedves olvasónknak az Aphrodité Szépségszalon által felajánlott szolgáltatást sorsolunk ki. Az első kedves nyertesünk szauna utalványt nyer, a második sorsoláson egy szolárium utalványt ajándékozunk a szerencsésnek, a harmadik nap nyertese a frizuráját változtathatja meg a szalonban.

A negyedik napon egy kozmetikai, az ötödiken pedig egy manikűr kezelést osztunk szét az aznapi nyertesek között. Mindegyik megnyerhető szolgáltatás 30 lej értékű.

A kérdés, amelyre egy héten keresztül várjuk olvasóink megfejtéseit a következő: Milyen professzionális kozmetikai márkákkal dolgoznak az Aphrodité Szépségszalonban?

Segítséget a következő link alatti cikkre kattintva kaphatnak a játékban résztvevők. A megfejtéseket október kilencedikéig a jatek@szatmar.ro emailcímre várjuk, a levélben kérjük feltüntetni a játékos nevét és telefonszámát, a nyerteseket pedig telefonon keresztül fogjuk értesíteni a következő hét folyamán.

Legyen Ön is azon öt szerencsés olvasónk között, akik az ősz folyamán az Aphrodité Szalon szakemberei kényeztetnek.



Öt szerencsés olvasónk részesülhet az Aphrodité Szalon szakembereinek kényeztetésében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: