2013-08-28 10:12:03• hírek • Póti Orsolya

Szeptember elején kerül sor az utolsó vakációs alkotóhétre

Az Aranykapu Fonó-Ház a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt ezen a héten is várja a vakációzó gyerekeket.

Szerdán délután 17 órától az 5-8 éveseket Sályi Panna várja a Kézműves Műhelybe agyagozással, míg a 9-12 évesek pénteken 18 órától nemezelhetnek Nezezon Enikő vezetésével. A legkisebbek (óvodások) számára ezen a szombaton 11 órától is lesz Futrinka Kuckó, ahol Bogya-Fischer Csillával felhőtlen játék, sok mozgás, éneklés várja őket.

Szeptember, azaz Őszelő hava 2-7. között kerül sor a Fonó-Házban a nyári vakáció utolsó tematikus hetére, Mátyás király udvarában címmel. A napközis kézműves tábor a magyar reneszánsz világába repíti el a résztvevőket - a 10-15 éves gyerekeket -, elsősorban a kor szellemét megidéző alkotótevékenységen keresztül, amit különféle játékok, korhű zene, mondák s egyéb meglepetések tesznek majd teljessé.

Mivel a helyek száma korlátozott, a szervezők csak előzetes bejelentkezés esetén tudják fogadni a gyerekeket. A táborba jelentkezni, érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 0744-687813 (Nezezon Enikő), vagy 0741-182063 (Takács Andrea), illetve az aranykapuegyesulet@yahoo.com e-mail címen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: