2015-08-29 14:40:57• hírek • Hirado.hu

Szeptember 9-én rántják le a leplet az új iPhone-ról

Az időpont már biztos, mert az Apple kiküldte a sajtómeghívókat. És nem csak a várt új iPhone-okról van szó.

Az eseményre csakugyan a régóta szivárogtatott időpontban, szeptember 9-én délelőtt 10 órakor kerül sor. Minden bizonnyal két új okostelefont, az iPhone 6S-t és a 6S Plust fognak bemutatni.

Iparági pletykák szerint az új készülékekben már végre lehet 4K videót készíteni, egyáltalán, az eddig is jó kamera még jobb lesz: a 12 megapixeles lencsét javított képérzékelő és kettős ledes vaku támogatja majd. Szintén biztosra mehetünk a minőségérzetet javító Force Touch nyomásérzékelős kijelzőre vonatkozó jóslatokkal.

Elkötelezett Apple rajongók bizonyára örülnek az erősített alumínium váznak. A „motion wallpaper", az A9-es processzor, a 2 GB RAM, s az LTE 6 nem számít rendkívüli poénnak, bár az Apple nyilván tartogat még számos meglepetést.

Várható az új iPad, s az iPad Pro, valamint az újragondolt Apple TV, és természetesen a szoftveres újdonságok között az iOS 9 és az OS X El Capitan.

Az eseményről innen nyújt az Apple élő közvetítést. Az oldal felsorolja, milyen eszközökről lehet majd követni az adást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: