2009-12-06 20:01:55• hírek • Gozner Gertrud

Szépségversennyel ünnepeltek

Mikulás-napi szépségversenyt szervezett szombat este az Eagle Bikers - Motoros Sas Baráti Kör.

Az Infinity Clubban megtartott rendezvényre 13 fiatal hölgy nevezett be. A lányok először Mikulás ruhában mutatkoztak be a közönségnek, majd átöltözés után a motoros-élettel kapcsolatos tesztkérdésekre kellett megfelelniük.

Így megtudtuk többek közt, hogy a fiúk életében a legfontosabb a motor, amit a szép hölgyek és a rockzene szeretete követ. Mindezek után a tánctudásukat mérték fel és pontozták a zsűri tagjai. A szünetben Sike Tünde és hastáncosnői szórakoztatták a közönséget, akik végigtapsolták az egész rendezvényt.

A Mikulást a motorosok nem csak a szépségversennyel ünnepelték, szombat délután ajándékcsomagokat adták a Diana árvaházban élő gyerekeknek. A motoros klub tagjai már hónapokkal korábban nekifogtak az adományok gyűjtésének, hogy a kicsiknek egy felejthetetlen napot szerezzenek.

A délutáni ünnepségen a gyerekek az ajándékok mellett tortát is kaptak, sőt, egy városi motorozásra is elvitték őket a fiúk. Amikor az árva gyermekek az ünnepség végén megköszönték ezt a szép délutánt, az még a motoros keményfiúk szemébe is könnyeket csalt.


Szép lányokban nem volt hiány a Mikulás-napi versenyen.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: