2019-12-18 13:11:21• hírek • Közlemény

Szépségápolás és ünnepváró fotóvarázs a Reménysugár-klubban

Az előző évekhez hasonlóan a Hans Lindner Alapítvány szervezésében került sor a Reménysugár (onkológiai betegségekkel küzdő gyerekeket segítő) program által támogatott családok találkozójára. A hagyománnyá vált esemény a téli ünnepek előestéjén a lelki és testi felkészülést célozza meg, de ugyanakkor az elmúlt évért való hálaadásra is teremt alkalmat.

A találkozón az Elisa Zamfirescu Szakiskola diákjai és pedagógusai ajándékozták meg a résztvevő anyukákat és lányaikat különböző szépségápolási szolgáltatásokkal, az ünnepekre való készülődés jegyében: fodrászat, sminkelés, kozmetika, amelyekre a diákok egy délutáni iskolai gyakorló szakkör keretén belül valósítottak meg. A meglepetések várakozáson felüliek voltak: a szépségápoláson túl a hölgyek személyre szabott kis kötényeket, tarisznyákat kaptak a szabó-varró szakosztály és az öltözködési desing-szakirány diákjainak kivitelezésében.

 

Az ünnepi esemény vendége és a program egyik rendszeres támogatója, Simona Niste fitness edző ismerkedett a családokkal, és meghívta őket gyógytornán való ingyenes részvételre, amelyek kifejezetten a daganatos megbetegedésben szenvedő személyek számára fejlesztett ki és gyógyulásukat segíti elő.

Az est legnagyobb meglepetése a gyermekek számára a mobil fotófülke volt, ahol közösen szüleikkel, tesvéreikkel, bajtársaikkal és persze az önkéntes tanulókkal, a tanárnőkkel együtt pózoltak, különféle ünnepi, illetve vidám kiegészítők kíséretében fényképezkedtek, ezáltal is emlékezetessé téve ezt az élménygazdag eseményt.

 

A Reménysugár program állandó támogatói is ezúttal is nagyvonalúaknak bizonyultak, hiszen személyre szabott ajándékokkal kedveskedtek minden családnak. A szervezők ezúton is köszönetet mondanak Pásztor Zoltánnak, a Bărbuș és Cismas házaspároknak és Niste Simonanak, illetve a rendezvény házigazdáinak, az Elisa Zamfirescu Szakiskola tanárainak és önkéntes tanulóinak. Együtt erősítjük a reményt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: