2005-10-12 20:07:47• hírek • Szatmár.ro

Szépítő grimaszolás

22112020051.jpgA kellően tornáztatott, edzett izomzat jó alapot és rugalmasságot biztosít.

Közismert tananyag, hogy hiába kenjük, masszírozzuk százféle szerrel az arcbőrünket, ha alatta a megereszkedett izomzat nem támasztja alá a többrétegű borítót, azaz a bőrt. Ellenszer: a torna!

A kellően tornáztatott, edzett izomzat jó alapot és rugalmasságot biztosít. Javul a fejbőr vérellátása, így a kozmetikus és a kozmetikai szerek hatékonysága is megtöbbszöröződhet. Természetesen érdemes segítséget kérni, ha személyre szabott, az arcberendezésünknek és korunknak megfelelő, igazán hatékony gyakorlatokat kívánunk elsajátítani. Addig is íme néhány hatásos gyakorlat.

Fáradt, bedagadt szemhéj ellen

Csippentsük a szemöldökrészt a hüvelyk- és a mutatóujj közé, és húzzuk könnyedén felfelé, miközben kívülről befelé masszírozzuk.

A toka elkerülésére

Hajtsuk hátra a fejet, a szájat nyissuk széles mosolyra és anélkül, hogy bezárnánk, bólogassunk föl-le, tízszer egymás után.

Az orca tornáztatása

Húzzuk fel homlok bőrét és nézzünk lassan először jobb, majd bal felé. Ezután fújjuk föl a pofazacskóit, majd óvatosan engedjük ki a levegőt. Ismételjünk egymás után tízszer.

A fáradtság ellenszere

Két kezünket tegyük egymásra, majd helyezzük a fej hátsó részére. A könyök előrenéz. Orrunkon át mélyen szívjuk be a levegőt. Kilégzéskor a fejet finoman lefelé húzzuk, miközben a vállainkat ellazítjuk.

Teljes ellazulás

Levezetésképpen ásítsunk egy jó nagyot, majd nyitott szájjal nevessünk egy jót, ezzel is fokozva a szervezet oxigénellátását. Nemcsak ellazít, de jobb kedvre is derít. 

Ornella Muti és Susan Sarandon sem fiatalok, mégis remekül néznek ki. Vannak házi praktikáik, hogyan frissítsék fel arcukat. Sarandon fagyasztott zöldborsóval nyugtatja bőrét. Ornella Muti érdekes módját találta ki a ráncok elleni harcnak. Az olasz színésznő rendszeresen fogyaszt szardíniát, hogy olaj kerüljön a szervezetébe. Ez bőrét is táplálja. Állítása szerint a masszázs és a torna is csodákra képes.

 Nana.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: