2014-01-26 15:23:32• hírek • Czinzel László

A filharmóniában koncertezett a Felvidéki Rockszínház

Szombat este a Felvidéki Rockszínház a magyar rockzene legismertebb dalaival lepte meg a szatmári közönséget.

A Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat keretében szombat este a filharmóniában léptek fel a Felvidéki Rockszínház színészei. Ők már visszatérő vendégek Szatmárnémetiben, most nyolcadik éve, hogy városunkban lépnek fel.

A rock-legendákat idéző fellépés előtt a Harag György Színtársulat két művésze lepte meg a közönséget: a rockszínház vezetőjének, Karkó Henriettnek születésnapja alkalmából virággal kedveskedtek, Rappert Gábor Zorán "Kell ott fenn egy ország" című dalát énekelte, Péter Attila Zsolt pedig az Ismerős arcok-tól játszotta a "Nélküled"-et.

A felvidékiek fellépése előtt a színház vezetője röviden bemutatta az intézményt: kiderült, hogy 15 éve alapították, 2014-ben saját rockoperát visznek színpadra. Ennek címe A száz éves óra lesz.

A bemutatkozást követően a magyar rock legendáinak slágerei szóltak, olyan dalok, amelyeket a mai fiatalok talán nem is ismernek. Szóltak Balázs Fecó, Vikidál Gyula, Varga Miklós dalai de részleteket énekeltek rockoperákból is, egyebek mellett az István a királyból is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: