2010-11-26 17:06:33• hírek • Szatmár.ro

Szép lenne győzelemmel zárni az évet

Szombaton a kolozsváriakat fogadja a VSK kézilabdacsapata.

A 2010-es év utolsó fordulójára kerül sor a hét végén, ugyanis a férfi kézilabda-bajnokság őszi fordulójából megmaradó két meccset jövő februárban játsszák majd. Palkó és Istrate legényei szombaton 11 órai kezdettel fogadják az U Transilvania csapatát. A két együttes szoros meccseket játszik általában egymás ellen, ugyanis mindkét csapatnak csak egyetlen góllal sikerült hazai pályán nyernie.

Most is szoros meccsre számíthatunk, ugyanis az U a legutóbbi találkozáshoz képest Nagybányáról erősítette is keretét.

„Szeretnénk szépen befejezni az esztendőt, de igen kemény, kiélezett meccsre számítunk, a csapatnak maximális kell összpontosítania  ahhoz, hogy meglegyen a győzelem. Ezzel megerősíthetjük helyünket a középmezőnyben, és egy nyugodt téli szünet elé nézhetünk" - nyilatkozta Kereskényi Gábor, a VSK elnöke.

A szombati meccs után az Ady Endre utcai sportterem 20 napos betegállományba kerül: a terem borítását lecserélik parkettre. A munkával megbízott galaci cég kanadai juharfából készített borítást rak le a teremben, amelyik teljes mértékben megfelel a nemzetközi elvárásoknak is. A burkolatcsere az oka annak is, hogy a női kosárcsapat jövő heti hazai mérkőzését a Gyurkán György teremben rendezik meg.

Nemzeti Liga, 11. forduló, szombat: Szatmárnémeti VSK-Kolozsvári U Transilvania, Temesvári Poli-Székelyudvarhelyi HC, Bukaresti CSM-Nagyváradi CSM. Vasárnap: Nagybányai HC Minaur-Suceavai Bucovina (DigiSport, 17.25). A Konstancai HCM-Steaua mérkőzést elhalasztották, és jövő februárban rendezik.


Győzelmet várnak a kézilabdázóktól. Fotó: Archív
Győzelmet várnak a kézilabdázóktól. Fotó: Archív


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: