2006-06-22 01:07:38• hírek • Szatmár.ro

Szép kezű pasikkal flörtölnek a nők

Uraim, nagyon figyeljünk arra, hogy jelenünk meg szívünk választottja előtt.

A nők flörtöléskor az ápolt hajat, szép kezet és ápolt arcot figyelik meg a kiválasztott férfin. A ruházatnak és megjelenésnek is nagy jelentősége van.

Milyen kritériumok alapjáén választják ki "áldozatukat" és mire figyelnek a nők, amikor flörtölnek - ezt mérte fel a Marketagent.com osztrák kutató intézet 318 - 18 és 45 év közötti - osztrák nő megkérdezésével. A válaszok tanúsága szerint "Mister Tökéletes" tulajdonságai - női szemmel nézve - a következők: ápolt haj (68 százalék), szép kéz és ápolt arc (62 százalék). A megkérdezett nők 57 százaléka számára nagy jelentősége van a ruházatnak és általában a megjelenésnek is. A kisportolt test és a tiszta cipő nem követelmény. A flörtre kész nők közül a legtöbbet nem zavarják túlságosan a télen felszedett zsírpárnának és csak minden hetedik nő tulajdonít különösebb jelentőséget a hasnak, illetőleg a kisportolt testnek, de a megkérdezettek 45 százaléka mégis úgy vélte, hogy a férfi ne legyen túlságosan párnás.

A nők 44 százalék nem kedveli, ha túl szőrös a férfi teste, ami pedig az arcát illeti, 36 százalék a borostával szemben előnyben részesíti a simára borotvált arcot. A megkérdezett nők 38 százaléka fontosnak tartja, hogy milyen magas a férfi, és 53 százalék nyilatkozott úgy, hogy szívesen néz szép férfiszemekbe. A tanulmány egy további eredménye hallatán bizonyára kő esik le számos férfi szívéről: a nőknek csupán harmada helyez súlyt a ragyogóan kipucolt cipőkre. Végül Thomas Schwabl, a Marketagent. com ügyvezetője a felmérés alapján kacsintva jelentette ki: "Annak sem kell feladni a reményt, akinek még nem sikerült hódító karcsúságát visszaszerezni a hosszú tél után: jó illat, ápolt külső, divatos fehérnemű, és a nők mintegy kétharmada máris a férfi lábai előtt hever".

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: