2010-11-16 15:21:29• hírek • Szatmar.ro

Élőben a tévében a VSK

A lányok Temesváron bizonyítanák: nagyobb a különbség a két csapat között.

A bajnoki rendszer furcsasága miatt (pontosabban amiatt, hogy a két főcsoportot hét-hét együttes alkotja) a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda csapata legutóbb a Nemzeti Liga Északnyugati csoportjának a hetedik fordulójában lépett pályára, szerdán pedig már a kilencedik játéknapon érintett a Temesvár vendégeként.

Miközben a hétvégén a bánságiak 63-43 arányú vereséget szenvedtek Sepsiszentgyörgyön, a VSK már a Béga-parti meccsre összpontosíthatott. Az ősszel a pontvadászat második fordulójában a szatmáriak hazai pályán csak 75-74-re tudták legyőzni a Temesvárt, ám most mindenképpen szeretnék nyomatékosítani, hogy a két gárda között azért nagyobb a tudásbeli különbség. „Most sem lesz könnyű meccs, de azért meg akarjuk mutatni, hogy a két csapat között nagyobb a különbség, és az akkori egypontos siker csak véletlen volt, mindenképpen nyerni megyünk" - mondta Éles Péter menedzser.

A találkozó szerda délután 18 órakor kezdődik és a VSK szurkolói a TVR3-as csatornán élőben követhetik kedvenceik teljesítményét.

A osztály, 9. forduló, északnyugati csoport:
Temesvári BC Bega-Szatmárnémeti VSK
Kolozsvári U-Nagyváradi CSM
Gyulafehérvári CSU LPS-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC
Az Aradi BC ICIM áll.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: