2010-11-14 16:54:27• hírek • Balog Anita

A Pandurii legyűrte a VSK-t

A VSK 30-34 arányban elvesztette a hazai mérkőzést.

Az idei bajnokság egyik legjobb csapata, a Tg. Jiu-i Pandurii látogatott szombaton a Szatmárnémeti VSK otthonába. Egyértelműen a vendégek voltak az esélyesebbek, hiszen csupán a rosszabb gólarány az oka annak, hogy nem ők állnak a tabella élén.

A válogatottat is irányító Vasile Stanga csapatában több szintén válogatott játékos is szerepel, s bár végig vezettek a meccsen, a szatmáriaknak az első negyedórában több esélyük is volt arra, hogy döntetlenről átvegyék a vezetést. Az elkövetett hibák azonban megbosszulták magukat, a pandúrok a 18 percben már kélt góllal vezettek, öt verccel a vége előtt pedig három találatra (8-11) nőtt a különbség.

A nyolcadik percben egyébként egy fontos játékosát vesztette el a VSK: Mihai Timofte egy olyan ütést kapot az arcára, ami miatt kórházba is szállították, hogy megnézzék, nem tört e el az arccsontja. Bár a játékos a meccs utolsó perceire vissza tudott térni, a meccset már nem tudták megfordítani.

Nemzeti Liga. 9. forduló: Szatmárnémeti VSK-Tg. Jiu-i Pandurii 30-34 (13-16). A szatmári gólszerzők: Liberţ 6, Savlovschi 5 (2x7), Szavics 4, Vizsbovszkij 4, Surducan 3, Munea 3, Várady 3, Oláh 2. Játszott még: Panazan (9 védés), Teremi (2), Timofte, Mateaş, Bejenariu.

További eredmények: Székelyudvarhelyi HC-Suceavai Bucovina 28-24 (16-8), Resicabányai UCM-Steaua 35-28 (19-13), Nagybányai HC Minaur-Kolozsvári U Transilvania 23-29 (13-14), Temesvári Poli-Brassói Dinamo 27-22 (14-7), Bákói Ştiinţa-Nagyváradi CSM 32-25 (17-12).

A következő forduló (november 20.): Suceava-Konstanca, Steaua-Bukaresti CSM, Nagyvárad-Resicabánya, Tg. Jiu-Bákó, Brassó-Szatmárnémeti, Kolozsvár-Temesvár, Székelyudvarhely-Nagybánya.


Az edzők nagyjából számoltak ezzel a vereséggel
Az edzők nagyjából számoltak ezzel a vereséggel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: