2012-08-28 12:04:32• hírek • Póti Orsolya

Szép eredményeket értek el kajakosaink

Immár ötödik alkalommal került megrendezésre a Balaton-Maraton Nyílt vízi Magyar Bajnokság augusztus 24-26. között. A versenyen idén két szatmári kajakos is részt vett - tájékoztatott Molnár Rajmond Milan, a Nomad Kayak Egyesület elnöke.

Hivatalos nyílt vízi kajak-kenu bajnokságra kerül sor augusztus 24-26. között a Balatonudvari strandon. A bajnokság idén sem csak a profikról szólt, ugyanis a szervezők célja az volt, hogy egy jó hangulatú családi hétvégén összehozzák az amatőröket, a hobbi evezősöket és túrázókat egyaránt.

A rendezvény keretében kajakos filmfesztivált szerveztek, valamint a kisebbeknek is külön programokkal kedveztek azért, hogy a család minden tagja jól érezze magát.

Mint megtudtuk, a bajnokság több kategóriában zajlott. A 25 méteres távú tengeri kajak kategóriában ötödik helyen végzett Poósz Péter, a Nomad Kayak tagja, a 25 méteres versenykajak kategória második helyezettje pedig Molnár Rajmond Milán lett. A szatmári kajakosok első alkalommal vettek részt a Balaton Maratonon, de minden bizonnyal jövőre is beneveznek, mert nagyon élvezték az igazi kalandokkal kecsegtető versenyt.

A Nomad Kayak tagjai legközelebb szeptember végén vesznek részt a nagybányai Gesztenyefesztivál alkalmából megrendezésre kerülő kajak-kenu versenyen, melyet a Fernezelyi tavon szerveznek meg. A kajakos klub továbbra is várja mindazokat, akik kiszeretnék próbálni ezt az izgalmas sportot!




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: