2013-04-13 09:41:53• hírek • Blikk.hu..

Szenvednek a Szombat esti láz táncosai

Az elmúlt három hónapban éjt nappallá téve próbáltak, folyamatos izomlázzal, ízületi gyulladással, különböző sérülésekkel küzdve. Szombaton este ráadásul három koreográfiával kell előrukkolniuk, ami nem csupán fizikailag, szellemileg is megerőltető.

- Péntek óta leülni sem tudok, annyira fáj a fenekem. Begyulladt ugyanis a felső farizmom, mivel a paso doble alatt olyan támadópozícióban kell állnom, ami iszonyatosan megerőltető - mondta a Blikknek Szilveszter gazda, aki a tegnap reggelt a hátsója jegelésével kezdte.

A kipurcanás szélén állnak a Szombat esti láz versenyzői. A döntőig jutott három páros - Varga Iza és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, valamint Szilveszter Gazda és Molnár Andrea - hullafáradtan áll parkettre szombat este, hogy utolsó erejükkel még egyszer elkápráztassák a közönséget és a zsűrit.

– Iszonyatosan fáradtak vagyunk mindannyian, az egyik barátom felhívott, és megjegyezte, hogy nem vagyok önmagam, mert a beszédem is annyira lassú, hogy alig érti – tette hozzá Szilveszter gazda, aki azt is elárulta, megszámolta, az egyik koreográfiában 125 új lépést kellett megtanulnia.

De nem csupán a gazdának van fogytán az ereje, Varga Izabella, a Barátok közt Balogh Nórája, szintén összeszedte minden erejét, hogy a finisben tökéletesen tudjon teljesíteni.

A teljes terjedelmű cikk itt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: