2009-07-07 13:24:55• hírek • Szatmár.ro

Szent Pállal, görög utakon

Szeptember 14 és 22-e között kerül sor a Szatmári Római Katolikus Püspökség pasztorális irodája által szervezésre kerülő  Görögországi zarándoklatra.

A hellén ország vallási nevezetességei és különlegességei mellett a zarándokok megcsodálhatják Athén városának szépségeit is. A város utcáin sétálva érezhetik át az ókori Athén hangulatát, számtalan műemlék és ókori rom között, fasorokban, sétányokon élvezhetik a nyári napot, megcsodálhatják az Akropoliszt, beszívhatják az Agora levegőjét, tudván, hogy ez volt az ókori görögök fő találkozóhelye.

Athén  óvárosának, a Plakának szűk utcáin elmenekülhetnek a világváros zajaitól és elmerülhetnek a hamisíthatatlan görög hangulatban. Ebben a környezetben járhatjuk újra Szent Pál, a népek apostolának útját, aki az ókori Görögrszág piactereitől az arénákig terjesztette Krisztus igéjét. A zarándokcsoport is felkeresi ezeket az állomásokat, helyenként miséket tartva és imádkozva. A zarándoklathoz ugyanis lelki és idegenvezetés is tartozik.

Szellemi és lelki felüdülést ígér a Püspökség Pasztorális Irodája által szervezésre kerülő görögországi zarándoklat, amelynek díja az utiköltséggel, hat éjjeli szállással, hat reggelivel, lelki és idegen vezetéssel, ára 400 Euró.

Jelentkezni a Szatmári Római Katolikus Püspökségen, az 1 Decembrie 1918 utca 2. szám alatt, Mekker Enikőnél, vagy a 0261-714955, 0261-716451 és 0745785916-os telefonszámokon lehet.


Görögországba szervez zarándoklatot a Szatmári Római Katolikus Püspökség pasztorális irodája
Görögországba szervez zarándoklatot a Szatmári Római Katolikus Püspökség pasztorális irodája


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: