2016-04-21 15:54:15• hírek • Szatmár.ro

Szent György napi vigasságok az egész családnak

Szombaton tartja az egész családnak szóló rendezvényét a Borókagyökér Egyesület.

Számos izgalmas és szórakoztató hagyományőrző rendezvény helyszíne egész évben a Szejke-tanya és az ott található Lépésház. Most szombaton, április - azaz Szentgyörgy hava - 23. napján tartja az egyesület az egész családot megmozgató Szent György napi vigasságokat.

A hagyományőrzők immár negyedik alkalommal szervezik meg a jeles ünnep alkalmából a hagyományőrző játékokkal és versenyekkel sokszínűvé tett rendezvényüket. Gyerekeknek, felnőtteknek, férfiaknak és nőknek is lesznek külön megmérettetések és rengeteg kategóriában osztanak ki díjakat is. Próbáld ki magad íjászatban, sulyokvetésben vagy éppen gólyalábazásban! Legyél te a legjobb a kincskeresésben, nyerd meg a kergemaratont és légy te a legerősebb a Toldi-erőpróbán, és garantáltan te leszel a család hőse. Na meg egy csomó oklevéllel térhetsz majd haza!

A vigasságok mellett a Lépésház környékén a Borókagyökér Egyesület kézművesei tartanak majd rövidebb-hosszabb foglalkozásokat, na meg vásárolni is lehet majd a portékáikból.

A rendezvényre a belépő felnőtteknek 20 lejbe, gyerekeknek 10 lejbe kerül. Ez tartalmazza a kézműves foglalkozásokon felhasznált alapanyagok árát, na meg minden résztvevő egy-egy nagy tányér gulyással csillapíthatja éhségét a komoly, sokszor erőt és ügyességet próbáló megmérettetés után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: