2018-04-11 06:49:56• hírek • Bede Emőke

Szén-monoxid végzett két Szatmár megyei férfival

A romániaiak körében igencsak közkedvelt londoni negyedben történt incidens után öt embert kellett kórházba szállítani, két személy életét azonban nem sikerült megmenteni.

A két Szatmár megyei férfi Nagygércéről származott, munkavállalás céljából telepedtek le az Egyesült Királyság fővárosában. A helyi rendőrség jelentése szerint az érintettek nem is olyan régen költöztek az érintett házba, ahol ugyanabban a szobában szállásolták el őket.
 

Mivel ők voltak legközelebb a szivárgó szén-monoxid forrásához a legközelebb, így a két férfin már nem tudtak segíteni a kiérkező mentősök. „Találtunk két férfit, akik sajnos már nem mutattak életjeleket. Öt személyt, két férfit, egy nőt és két gyereket azonban még a helyszínen elsősegélyben részesítettek, majd egy londoni kórházba szállították őket” –közölte az ottani tűzoltóság szóvivője.
 

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, egyelőre az az egyik kulcskérdés, volt-e egyáltalán a lakásban felszerelve a szén-monoxid érzékelésére alkalmas készülék, és ha nem volt, akkor kit terhel felelősség az ügyben. Letartóztatás egyelőre nem történt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: