2013-04-24 18:07:12• hírek • Szatmár.ro

Barangolj Szatmárnémetiben a Google Street View-ban

Szatmárnémeti fotókkal bővült a Google Street View szolgáltatása. Keresd meg magad a képeken!

A Szatmár.ro 2012 nyarán adta hírül, hogy a Google csodatriciklije, amelyik a Google Maps Street View szolgáltatásához készít képeket, a városközpontban járt. Persze a Google emberei nem csak biciklivel járták a várost: előbb autóval pásztázták be az utcákat, majd a 8 kamerával felszerelt háromkerekű - amely 360 fokos panorámaképeket készít - olyan területekre látogatott el, ahová autóval nehéz vagy lehetetlen bemenni.

Most, egy bővítést követően, felkerültek a képek a Street View szolgáltatásba, így   bármikor barangolhatunk a  számítógép előtt ülve a város utcáin, vagy éppen megmutathatjuk távoli ismerőseinknek, hogy hol is élünk.

A Google Street View szolgáltatása 2007 májusában indult el. A Wikipédia szerint jelenleg világszerte 48 országban működik: Észak-Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Európa nyugati, déli és középső részén, Afrikába pedig a Dél-Afrikai Köztársaságban és Botswanában. A képeken a személyiségi jogok védelme miatt az arcokat és a rendszámokat nem teljes részletességgel mutatják. Van azonban olyan ország, ahol ez sem elég: ezért például Németországban nem működik ez a szolgáltatás.

Google Street View - barangolj Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: