2017-10-31 15:36:42• hírek • Bede Emőke

Szemmel látható fejlődés a város úthálózatában

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal az intézmény hivatalos facebook oldalán osztott meg képeket az eddig elvégzett útfelújítási munkákkal kapcsolatban. A változás magáért beszél.

Az útfelújítások kezdeti szakaszában olyan utcákon kezdték meg karbantartó munkálatokat, melyek kulcsfontosságúak Szatmárnémeti közlekedését tekintve. Teljes felújításon ment keresztül többek között az Independentei sugárút, mely a 17-es lakónegyed egyik legfontosabb útszakasza. A tervezési szakaszban figyelembe vették az út magas forgalmát, az aszfalt szerkezetét ennek megfelelően alakították ki. A munkálatok során új járdaszegéllyel és még több zöld övezettel látták el a sugárutat.

Independentei sugárút a munkálatok előtt és után

Hasonló jellegű munkálatokat végeztek a 16-os lakónegyedben is, ahol nem csak a Proiectantului utca, de az egész lakónegyed örvendhet az elvégzett munkálatoknak. Amellett, hogy a beruházás során több mint 100 új parkolóhely létesült, a lakók a Károlyi úti csúcsforgalmat is kikerülhetik itt.

Proiectantului utca a munkálatok előtt és után

A városvezetés továbbá azt is megígérte, hogy ebben az évben a Pirosberek övezetet is fejleszteni fogja, ennek első lépése a 9 Mai utca felújítása volt. Az évek óta szinte járhatatlan állapotú út mellett teljes javításra került a Tineretului utca burkolata is.

9 Mai utca felújítás előtt és után

Az útfelújítási munkálatok keretében új burkolatot kapott a Jubileului és a Depozitelor utca is, így könnyítve meg megannyi szatmári napi közlekedését. Az idén kivitelezett munkálatok összköltsége eléri a 28 millió lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: