2012-07-17 10:28:02• hírek • Szatmár.ro

Szeminárium az utcai fotózásról

Elliot Erwitt neves amerikai fotóművész alkotása
Elliot Erwitt neves amerikai fotóművész alkotása

Második alkalommal tart fotószemináriumot Teodor Radu Pantea, a nagyváradi egyetem professzora Szatmárnémetiben. Az érdeklődők ezúttal az Street Photography, azaz az utcai fotózásról szerezhetnek érdekes információkat.

„Street Photo" címmel kerül sor szemináriumra július 19-én, csütörtökön 16.00 órától a Prisma Fotóművészek Egyesületének szervezésében. A rendezvény az egyesület által szervezett szemináriumsorozat része, melynek meghívottja ezúttal is Teodor Radu Pantea, a Nagyváradi Egyetem Képzőművészeti Karának professzora.

A fotóművész ezúttal az utcai fotózásról, az utcai fotós szerepéről tart előadást. Pantea is az utcai fotózás egyik jeles romániai képviselője, nemrégiben Szatmárnémetiben is bemutatta egyik különleges fotósorozatát PromoStreet címmel.

A csütörtöki szeminárium keretében Pantea a nyílt utcai hétköznapi pillanatokat és az átlagembert megörökítő fényképezésről beszél, tippekkel látja el a felfelé törekvő fotósokat, és neves fotósok alkotásaiból is bemutat néhányat.

A rendezvény helyszíne a Bódi Villa földszinti előadóterme. A belépőjegy ára 15 lej, egyesületi tagoknak pedig ingyenes a részvétel. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: