2014-04-24 17:26:46• hírek • Szatmár.ro

Szemétszedő akciót szervez a Magyar Ifjúsági Kezdeményzés

Április 25-én, pénteken 18 órától a Föld Napja alkalmából szemétszedő akciót szervez a MIK.

A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?" Ez a jelmondat buzdította a Magyar Ifjúsági Kezdeményézés vezetőtéségét arra, hogy idén is, akárcsak a tavalyi évben Együtt egy tisztább Szatmárért címmel április 25-én, pénteken 18 órától a Föld Napja alkalmából szemétszedő akciót szervezzen! A lelkes ifjúság a szemetet a Golescu és Vashíd közötti partszakasz óvárosi oldalán fogja gyűjteni.

A tavalyi szemétgyűjtő kezdeményezés sikeresnek bizonyult, ugyanis akkor közel tizenöt zsák hulladéktól tisztították meg a szorgos fiatalok a Szamos folyó partjának egyik szakaszát.

„Sajnálatos, hogy egy olyan városrészről van szó, amely mellett nap mint nap sokan elhaladunk, de a fák és bokrok mögött meghúzódó elhanyagolt, szemetes folyópartról valahogy nem akarunk tudomást szerezni. Reményeink szerint idén többen csatlakoznak hozzánk és együtt folytathatjuk a tavaly megkezdett tisztogatást. Ha sikerül kialakítanunk egy lelkes csapatot, aki nem szégyell lehajolni a szemétért, talán nem csak egyszer egy évben sikerül majd odafigyelni arra ami a miénk" - mondta el Muresan István, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés elnöke.

Bárki, aki úgy érzi szívesen csatlakozna a szemétgyűjtő akcióhoz, az segíthet a MIK csapatának április 25-én 18 órától. A gyülekező a Coposu Sétányon a Gödörnél lesz 17.30-kor. A szükséges eszközöket a szervezők biztosítják, csupán a segítő kezeket kell elhozni. Esős idő esetén, az akció elmarad.

További információért látogasd meg a www.facebook.com/mikszatmár oldalt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: