2020-01-17 11:31:37• hírek • Bede Emőke

Személyi sérüléssel járó autóbaleset történt Gombáspusztán

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Ismét balesettel indult a nap a szatmári közlekedési osztály számára, a Szatmárnémetitől mindössze 17 kilométerre található Gombáspusztán ugyanis egy személyautó először egy beton hídfőnek csapódott, majd felborult.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Paula Gabor az üggyel kapcsolatban közölte, egy mindössze 19 éves nyírestanyai (Mesteacan) fiatalember egyelőre tisztázatlan körülmények között elvesztette irányítását az általa vezetett autó felett, melynek okán lesodródott az úttestről, egy beton hídfőnek csapódott, majd felborult. A sofőr jobbján egy 17 éves fiú ült, ki a borulás során megsérült, ezért a helyszínre kiérkező SMURD-rohammentő a helyszíni ellátást követően az szatmári kórház sürgősségi osztályára szállították. Az autóvezető karcolásokkal megúszta a dolgot, így ő visszautasította a kórházba szállítást.


A helyszínre kiérkező rendőrök a fiatalembert alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye negatív lett. A baleset pontosabb részleteinek tisztázására a rendőrség vizsgálatot indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: