2010-06-14 14:30:09• hírek • Blikk

Szembesítik Pákót és Stohlt

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, a nyomozók összefüggést kerestek, s úgy tűnik, már találtak is Stohl András és Lapite Oludayo, alias Fekete Pákó kábítószeres ügyével kapcsolatban.

Stohl esetében, mint ismert, az általa okozott baleset után derült ki, hogy drogot fogyasztott, míg Pákót egy debreceni drogbuliról vitték el. Mindkét esetben bizonyítást nyert, hogy használtak drogot, ezért most a nyomozók előtt meg kell nevezni elosztójukat, különben könnyen őket gyanúsíthatják meg kábítószer-terjesztéssel.

A hivatalos papírok szerint Fekete Pákó áprilisi ügyének nyomozását meghosszabbították június 27-ig. A Blikk birtokába került irat szerint az ügyészség június végéig meghosszabbította a nyomozást Fekete Pákó drogügyével kapcsolatban. Az indoklásban az áll, hogy tovább kell nyomozni az ügyben: okiratok beszerzése, gyanúsítotti kihallgatás, tanúkihallgatás, szembesítés vár még az érintettekre. Ez utóbbi pedig, úgy tudjuk, már a Stohl-ügyben Budapesten indított nyomozás érintettjeivel való szembesítést jelent.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: