2014-08-11 09:18:25• hírek • Blikk.hu

Szélhámos járatta le Fábryt a Facebookon

Visszaélnek Fábry Sándor nevével a legnagyobb közösségi portálon, a Facebookon. A népszerű showman a Blikknek elmondta, semmi köze azokhoz a sztárokat, politikusokat, kollégákat alázó írásokhoz, amelyek a neve alatt futó profilon találhatók.

Fábry szerint egy megszállott szélhámos áll a háttérben, aki szándékosan járatja le őt.

Az elmúlt hetekben több pikáns vagy gyalázkodó bejegyzés jelent meg Fábry nevében a Facebookon. A legutóbbi héten a TV2 műsorvezetőjét, Hajdú Pétert nyálasnak titulálta, mondván, mások szerencsétlenségéből kovácsol előnyt. Egy másikban a kormányt bírálta, egy harmadikban pedig Győzikét alázta a sárga földig. Csak azért nem idézzük az „ál-Fábry" által Gáspárról írtakat, mert azok súlyosan becsületsértők.

A Blikk megkereste Fábryt, hogy a nevében megjelenő gyalázkodó posztok felől érdeklődjünk, s megtudjuk, mit szól azokhoz.

- Van egy hivatalos Facebook profilja a műsoromnak, de ehhez az oldalhoz semmi közöm. Ezt egy szélhámos működteti, aki visszaél a nevemmel. Már többször is próbáltam letiltani. Most úgy tűnik, hogy végre sikerült is, mert az oldal pár napja nem érhető el - fogalmazott Fábry, akinek jogorvoslatra is lenne lehetősége, ha esetleg úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. Kamarás Péter szerint pedig tízmillió forintos kártérítést is kérhet Fábry, ha a hatóságok nyakon csípik a csalót.

A hír folytatása a Blikk.hu portálon olvasható. Ha ide kattint, oda jut!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: