2015-06-10 20:58:45• hírek • Szatmár.ro

Széles körű összefogás Hannáért

Kicsik és nagyon is összefogtak és gyűjtöttek Hannának, a hallássérült kislánynak.

Szerda délután jótékonysági előadást tartottak a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében. A szatmári gyökerekkel rendelkező Hudák Hanna megsegítésére adakozhattak azok, akik részt vettek a rendezvényen. Hanna egy négy éves süket kislány, akinek sürgősen hallókészülékre van szüksége. Lehetőség van Szegeden implantátum beültetésére, de a műtét nagyon drága. Ötvenezer euróba kerülnek az implantátumok, amiből egyet fizet a biztosító.

A Gyimesközéplokon élő család gyermekének megsegítésére Nagyváradon és Kolozsváron is szerveztek már jótékonysági akciókat.

Szatmárnémetiben Kállai Karola és Sebesi Ibolya pedagógusok szerveztek jótékonysági előadást. Mint kiderült, a felkérésre a legtöbben elsőre igent mondtak. A szerda esti előadáson táncoslábú gyerekek, folk-zenét játszó páros, szavaló diákok valamint zenekarok is részt vettek. Színpadra lépett az Uccse, a Black River Blues Band és a Royal Team együttes.

Az adományok pedig nem maradtak el. Voltak olyanok, akik nem mentek be az előadásra, csak az urnában helyeztek el sietősen némi pénzt. Mások iskolai, munkahelyi közösségük nevében adakoztak - egy varroda munkaközössége például 1000 lejt adott át a szervezőknek. Ők pedig Hudák Ildikónak, Hanna Szatmárnémetiben élő nagymamájának adták át a jótékony célra befolyt teljes összeget: 6 ezer lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: