2009-09-26 09:42:08• hírek • Balogh Anita

Tíz góllal verte a VSK a Dinamót

Pénteken késő délután került sor a Városi Sportklub első hazai pályán lejátszott élvonalbeli kézilabdameccsére.

Hatalmas volt az érdeklődés a nemrégiben megkezdődött élvonalbeli kézilabdabajnokság első hazai pályán lejátszott VSK-s kézilabdameccs iránt. Közel ötszáz drukker gyűlt össze, hogy bíztassa a fiúkat a bukaresti Dinamo elleni mérkőzésen.

A szatmári csapat már az első percekben megmutatta: nem véletlenül jutottak fel a román kézilabdasport élvonalába: végig a szatmáriak kezében volt a meccs, a Palkó-Istrate páros legénysége remek játékot mutatott az első perctől kezdődően... pontosabban a másodiktól, mert a mérkőzés első gólját a Dinamo szerezte, de ez volt az egyetlen pillanat, amikor a vezetésnek örülhettek. Teremi hősiesen védte a szatmári kaput, többször is bravúrosan hiúsította meg a bukarestiek támadásait. A győzelemhez jócskán hozzájárult Birtalan is, aki tizenkétszer rezgette meg a bukarestiek hálóját. A végeredmény 37-27 lett, természetesen a szatmáriak javára.

A kézilabdabajnokság pénteki játéknapján a Konstancai HCM 36-22 arányban legyőzte a Kolozsvári U Transilvaniát, a Nagybányai Minaur pedig 27-29 arányban vesztett a Resicai UCM ellen.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: