2018-10-15 10:37:43• hírek • (x)

Székely humorral fűszerezett vígjáték érkezik városunkba

Melegítsd be a rekeszizmaid, ugyanis újabb fergeteges vígjáték érkezik Szatmárnémetibe. A kikapcsolódás és a könnyes nevetés ezúttal is garantált.

2018 november 24-én Turay Ida Színház társulata egyik méltán közkedvelt előadását hozza el városunkba.  Az „A medve nem játék!” címet viselő darabban a vidám jelenetek során kifogyhatatlan a derű és a játékosan megfogalmazott erdélyi emberek bölcsessége.


Az előadás története szerint egy csíki falu színjátszóköre megelégeli, hogy a pestiek szerint: székely az, akinek a sör nem ital, az asszony nem ember, a medve pedig nem játék. Jókedvükben létrehoznak egy színjátékot, amiben ötvöződik a székely humor és pajzánság a tánccal, zenével, énekkel.A Szerednyey Béla rendezte székely pajzán komédiában Berecz András mesemondó fia, a „Fölszállott a páva” győztese, Berecz István táncos-koreográfus és Pásztor Erzsi is színre lép. A látványtervek Darvasi Ilona munkái. Pásztor Erzsi és Berecz István mellett a főbb szerepekben Nyírő Bea, Boros Zoltán és Kovács Dézi látható. A színpadi változatot Topolcsányi Laura írta az eredeti történetek alapján.


Bűn volna kihagyni egy ilyen frenetikus előadást, nem? Ha szeretnél te is ott lenni, biztosítsd helyed már most: a november 24-én, 19 órakor kezdődő előadásra belépőt az Északi Színház jegyirodájában válthatsz. A vígjáték ez alkalommal is a Szakszervezetek Művelődési Házában kerül bemutatásra.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: