2012-01-20 10:35:44• hírek • Szatmar.ro

Rooney szerint Pepe idióta – szerinted is?

Lassan nem múlik el Real Madrid - Barcelona rangadó anélkül, hogy a fővárosiak favágója, Pepe ne döngölné földbe az egyik katalán futballistát. Nem történt ez másként szerda este a Király Kupa negyeddöntőjének odavágóján sem.

A brazilból lett 37-szeres portugál válogatott védő, akinek ámokfutásait már megszokhattuk, ezúttal is kinézte magának a legkisebbet és galádul rálépett a földön lévő Lionel Messi kezére. Szerencséjére a játékvezető ezt nem vette észre és így folytatni tudta a mérkőzést. Tette olyannyira kiverte a biztosítékot a labdarúgó társadalomban, hogy a nem éppen galamblelkű Wayne Rooney is felháborodott. A Manchester United világklasszis csatára Twitter-üzenetében azt írta: Pepe egy idióta!

A találkozón Cristiano Ronaldo szerezte meg ugyan a vezetést a hazaiaknak, ám két védő, Carles Puyol és Eric Abidal találataival a Barcelona végül nyerni tudott.

Képler Laveran Lima Ferreire, azaz Pepe, talán azt nem tudja feldolgozni, hogy a katalánok az utóbbi években ott verik a Real Madridot (na meg az egész világot), ahol érik...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: