2013-08-08 08:23:34• hírek • Blikk.hu

Szebeni: Már elvállalnék bármilyen melót!

Lassan három hónapja nem talál magának munkát Szebeni István! Az MTV híradósát május közepén bocsátotta el a csatorna, miután – egy technikai hibának köszönhe­tően – adásba került, ahogy káromkodik a kamera előtt. Szebenit azonnali hatállyal kirúgták, azóta pedig vészesen fogynak a tartalékai.

„A tegnap, az még ma. Úgy utálom, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kib...szott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág még időben lemegy előttünk. Vagy Aranyvessző" – ezek voltak azok a mondatok, amelyek miatt mennie kellett, és ami miatt jelenleg is munka nélkül van.

– Két hónapja próbálkozom álláskereséssel, ám hiába. Minden reggel megpróbálok úgy felkelni, hogy ne ez a gondolat töltse ki a napomat, de lehetetlen. Folyamatosan ott motoszkál a fejemben, hogyan is történhetett ez velem, hiszen nem csináltam semmi rosszat. Bízom abban, hogy valamelyik csatornának előbb-utóbb szüksége lesz a szakmai tudásomra – mondta a Blikknek Szebeni.

– Iszonyatosan bánt ez az egész, ugyanakkor jólesik, hogy ilyen sokan kiállnak mellettem. És félreértés ne essék, nem panaszkodni szeretnék, hiszen pontosan tudom, hogy jelenleg az országban mennyien élnek mélyszegénységben, akiknek nemhogy tejre, kenyérre sem telik. A saját testvérem másfél éve nem talál munkát, és félek, hogy hasonló helyzetbe kerülök.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: