2012-10-15 20:28:37• hírek • Szatmár.ro

Százon felül dobtak a lányok

Pontgazdag, látványos meccset játszottak a lányok a fővárosi Sportul Studentesc ellen.

A szatmáriak talán erősebb ellenfélre számítottak, ugyanis az elmúlt idényben a Sportul kemény csapat volt és azóta elvileg erősödött is a fővárosi alakulat. A házigazdák Orosz, Whittington, Freeman, Parau és Drye felállásban kezdték a meccset. A vendégek az első negyedben egyenlő ellenfelek voltak, ezt a játékrészt hatpontos előnnyel zárták. A folytatásban a szatmáriak egyenlítettek és vezetést is szereztek, majd újra a vendégek álltak jobban, a szatmáriak csak a negyed végén jutottak újra vezetéshez.

A szünet mintha megártott volna a bukarestieknek, a szatmáriak már az első percekben elhúztak, tíz ponttal is vezettek, de aztán az ellenfél újra belehúzott, 86:83-nál pedig mindenki azt hitte, szoros lesz a meccs vége. De nem így lett: Fleseriu lányai 15 pontot szereztek zsinórban, míg az ellenfél egyet sem, a végig remek formában játszó Lucas triplájával pedig a házigazdák át is lépték a 100 pontos határt.

Szatmárnémeti VSK-Bukaresti CSM Sportul Studentesc 107:90 (21:27, 32:21, 28:22, 26:20).
A szatmári pontszerzők: Lucas 31, Drye 17, Orosz 14, Freeman 13, Parau 11, Szlimák 6, Whittington 5, Ivan 3, Szmutku 3, Kovacsevics 2, Giurgiu 2. Játszott még: Nagy.

Orosz 14 pontig jutott ezen a mérkőzésen

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: