2011-05-04 17:18:01• hírek • Szatmar.ro

Száznegyvenketten születtek

Az előző hónapban összesen 142 személy született Szatmárnémetiben - derült ki az Anyakönyvi Hivatal április jelentéséből. Közülük 30-an külföldön látták meg a napvilágot.

Nem csak születtek egyéb országban szatmárnémetiek, hanem meg is haltak: az említett intézmény szerint négyen. Városunk polgárai közül összesen 129-en távoztak az élők sorából. Közülük hárman nem töltötték be a 18. életévüket.

A születési és az elhalálozási ráta közötti kis különbség nem túl szívderítő, a házasságok-válások aránya valamivel pozitívabb képet mutat. Az előző hónapban összesen 39 házassági oklevelet állított ki az Anyakönyvi Hivatal, míg tizenegy válást könyvelhetett el. Egy házasság köttetett külföldön, míg a messzi idegenben két pár döntött úgy: útjaik különválnak.

Két esetben volt kénytelen valaki elismerni apaságát áprilisban, ám ugyanannyi apasági vizsgálat zárult negatív eredménnyel, derült ki a jelentésből.

Áprilisban összesen 13.747 lejnyi bírságot fizettek az érintettek az Anyakönyvi Hivatal felügyelete alá tartozó dokumentumok, okiratok megrongálása, elveszítése miatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: