2019-09-26 07:34:46• hírek • Bede Emőke

Száznál is több kiállító várja a látogatókat az Autonet Mobility Shown

Az előző évek töretlen sikerein felbuzdulva az Autonet Import Kft. 2019-ben is megszervezi a romániai autós háttéripar legnagyobb expóját: szeptember 28-án a kolozsvári BT Arénában 100-nál is több kiállítói standdal, szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal tér vissza a Mobility Show.

A Mobility Show gondolatát először hét évvel ezelőtt váltotta valóra a szatmárnémeti Autonet, s a rendezvény azóta Románia legnagyobb gépjármű-technikai expójává nőtte ki magát. Sikerének egyik kulcsa abban áll, hogy az expón a legfontosabb autóalkatrész-gyártók, illetve a gépjárműipar meghatározó szereplői is részt vesznek, így a rendezvény kiváló lehetőséget nyújt minden szakmabelinek arra, hogy a legújabb trendeket és technikákat közvetlenül megismerje. A kolozsvári Mobility Show ebben az évben nem kevesebb mint 115 kiállítói standdal várja a látogatókat, és ahogyan azt már megszokhattuk, ezeknél nem csak friss ismeretanyaggal, de versenyek és promóciók széles palettájával is találkozni lehet.
 

Az expó másik, ugyancsak elvitathatatlan előnye, hogy a programsorozat összeállításakor a szervezők nagy figyelmet fordítottak arra is, hogy a magas szakmai szintű előadások és bemutatók mellett minőségi kikapcsolódást is biztosítsanak a résztvevők számára. Ennek mezsgyéjén elindulva a szervezőcsapat elhozza a Mobility Showra az Amadeus néven ismertté vált kvartettet, melynek tagjai nem csak roppant csinosak és energikusak, hanem kivételesen tehetségesek is. Horia Brenciut az expó törzsvendégeinek már biztosan nem kell bemutatni, hiszen az utóbbi években az énekes többször is tiszteletét tette az eseményen. A nagy fináléban pedig nem mást, mint az évtizedek őta töretlen népszerűségnek örvendő rockbanda, a Dan Bittman neve által fémjelzett Holograf áll majd színpadra.



Két koncert között mindenképp érdemes felkeresni a négy tematikus sarkot is, ahol a család minden tagja megtalálhatja a saját ízlésének való elfoglaltságot. A kulináris élményekre vágyók megkóstolhatják az Autonet által elhozott legújabb kávé- és sajtkülönlegességeket, vagy akár a libamájas finomságokat is, illetve a Nachbil pincészet kínálatából összeállított borkóstolón is részt lehet venni. A hölgyek beülhetnek a szépségsarokba is, ahonnan aztán megújult frizurával és csodás sminkkel lehet távozni. Hogy ne csak a felnőttek, de a legkisebbek is megtalálják a helyüket a rendezvényen, lesz egy kifejezetten a gyerekenek összeállított sarok is, ahol szórakoztató és oktató tevékenységekkel készülnek számukra. Amennyiben pedig egy kézzelfogható emléket is hazavinnének a résztvevők, bátran le lehet ülni a karikaturista elé, vagy ki lehet használni a fotófülke adta lehetőséget is.


A programkínálatot böngészve biztosak lehetünk benne, hogy a Mobility Show ebben az évben is hatalmas sikert arat majd, hiszen szeptember 28-án a szakmabeliek új, saját karrierjük során is kamatoztatható tudásra tehetnek szert, a család többi tagja pedig kedvére válogathat majd a tucatnyi szórakoztató program közül.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: