2015-06-14 22:21:57• hírek • Blikk.hu

Lilu körme szakadtáig harcol a házasságáért

A Blikk információi szerint az RTL Klub műsorvezetője és a férje, Laci az alapoktól akarják újraépíteni a kapcsolatukat.

Míg pár hónapja még úgy tűnt, a válás az egyetlen megoldás, most úgy döntöttek: próbálják megmenteni a tíz éve tartó házasságukat, hogy újra boldog családi hátteret adjanak a kisfiuk, Dávid számára.

- Egyelőre ők maguk sem tudják, mi lesz a dologból, abban azonban biztosak, hogy nem akarják feladni. Nagyon sokat beszélgetnek, sokat találkoznak kettesben is. Randizgatnak, próbálják újra megismerni egymást - árulta el egy közeli ismerős, aki szerint van esély arra, hogy megmenthessék a házasságukat.

Januárban derült ki, hogy Lilu és a férje házassága zátonyra futott, mert állítólag egy harmadik furakodott kettejük kapcsolatába. Igaz, egy Dávid nevű exkajakost összehoztak a műsorvezetővel, de mint utóbb kiderült, az a kapcsolat csak egy magazin fantazmagóriája volt. Ahogy állítólag László állítólag viszonya is, őt egy nagyon régi barátjával boronálták össze a lapok. Lilu ekkor egy közleményben reagált a pletykákra, és türelmet kért.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: