2009-07-20 16:17:30• hírek • Parajdi Andrea

Százegy apartman épül

Megtekinthetők a Poligonului utcára tervezett ANL lakások látványtervei a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában.

Múlt héten Ilyés Gyula polgármester munkamegbeszélést tartott az Országos Lakásügynökség (ANL) képviselőivel, akik három tervváltozatot készítettek a Poligonului utcai lakásokra vonatkozóan.

Bemutattak egy 101, egy 120, illetve egy 105 apartmanból álló tervrajzot, azonban a két utóbbi változat nem tartalmazta független lakóházak építését: éppen ezért a 101 lakosztályos tervváltozat nyerte el a városvezetés tetszését.

A jelzáloghitelből építésre kerülő ANL lakások városvezetés által támogatott tervrajzai, július 20-tól mindenki számára elérhetők a Polgármesteri Hivatal előcsarnokában.

Az épületegyüttes 101 különböző apartmanból tevődik össze. Lesznek olyan földszinttel, két emelettel és egy manzárddal épülő tömbházak, amelyekben összesen 6 egyszobás, 78 kétszobás, és 6 négyszobás lakás kap majd helyet. Emellett pedig épülnek olyan független lakások, amelyek földszinttel és egy manzárddal együtt három szobát kínálnak a tulajdonosuknak. Összesen 11 háromszobás független lakást építenek fel, melyekhez külön garázs is tartozni fog.

A lakóparkban 90 parkolóhelyet alakítanak ki, s a tervezés során a kisgyerekekről sem feledkeztek meg, ugyanis számukra játszóteret hoznak létre.


Megtekinthető a Poligonului utcai ANL lakásegyüttes látványterve
Megtekinthetők a Poligonului utcára tervezett ANL lakások látványtervei a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: