2013-05-20 17:00:07• hírek • Póti Orsolya

Százan mérkőztek meg a szkandervilágbajnokkal

Ion „Iron" Oncescu ötszörös szkandervilágbajnok először látogatott Szatmárnémetibe az elmúlt hétvégén. A bukaresti sportemberrel bárki megküzdhetett május 18-19. között a Grand Mallban.

A Grand Mall első alkalommal szervezett olyan szkandermérkőzést a szatmáriak számára, melynek meghívottja az ötszörös szkandervilágbajnok Ion „Iron" Oncescu és társai voltak. A vendégek és a rendezvény szervezői május 17-én, pénteken tájékoztatták a sajtó képviselőit arról, hogy mi is a rendezvény célja és, hogy pontosan hogyan zajlanak majd a meccsek.

A pénteki nap fotózással, beszélgetésekkel, interjúkkal és autogramosztással telt el, szombaton és vasárnap pedig sor került a szkanderversenyekre, amelyek keretében bárki megmérkőzhetett Oncescuval.

A mérkőzéseket egyéb sportbemutatók szakították meg, ami alatt a szkanderesek szusszanhattak egyet. A szervezőktől megtudtuk, az Oncescu Szatmár ellen nevet viselő rendezvény keretében a világbajnok összesen száz személlyel mérkőzött meg, akik közül hárman nyereményben részesültek.

Egyébként az „Oncescu Szatmár ellen" az Oncescu Románia ellen nevű projekt része, azaz hasonló rendezvények az ország más városaiban megrendezésre kerülnek a közeljövőben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: