2012-03-14 15:44:05• hírek • Szatmár.ro

Szavazatainkkal küldhetjük a lányokat az All Star gálára

Március 26-ig lehet szavazni a Román Kosárlabda Szövetség honlapján a női All Star csapatok leendő játékosaira.

Idén március 31-én, Gyulafehérváron fog sor kerülni az Észak és Dél összecsapásra, azaz a női kosárlabda-bajnokság All-Star gálájára. Az pedig, hogy kik szerepelnek majd a csapatokban, többek között a szurkolók véleményétől is függ: a frbaschet.ro oldalon már lehet szavazni többek között a szatmári lányokra is. Mindkét csapatba 14 játékost lehet bejuttatni.

A szatmáriak az Észak csapatában fognak játszani - amennyiben a drukkerek bejuttatják őket oda. Az Északiak között szerepelnek még az Aradi BC ICIM, a Temesvári BCM Danzio, a Marosvásárhelyi Nova Vita, a Gyulafehérvári CSU, a Kolozsvári U, a Nagyváradi CSM és a Iasi-i Poli játékosai.

A Déli csapatot a Targovistei CSM, az Alexandriai Teleorman, a Craiovai SCM, a Brassói Olimpia, a Bukaresti CSM Sportul Studenţesc, a Bukaresti Olimpia és a Bukaresti Rapid játékosai közül állítják össze.

A szavazásra legtöbb öt játékost javasolhattak az edzők, Dan Fleseriu tanítványai közül Amra Mehmedic, Claudia Pop, Orosz Andreea, Shanika Freeman és Khadijah Wittington került be a rendszerbe. A média képviselőinek szavazatai 30 százalékban, a szurkolók szavazatai is 30 százalékban, a szövetség vezetőinek véleménye pedig 40 százalékban számítanak döntőnek a végső csapat összeállításakor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: